Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Johannishus SK

Följ

Johannishus SK

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Johannishus SK
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Johannishus SK
Adress Grevavägen 35
Postadress 37295 Johannishus
Telefon 0703-96 36 59
E-post info@johannishussk.se
Orgnr 835600-3676
Swish 1236526594
Kontonr 5761-6674

Om Johannishus SK

Välkommen till Johannishus Sportklubb.
Föreningen driver själv sin anläggning på Ryd, som förutom två fullstora gräsplaner även består av en 7-manna gräsplan, samt belyst grusplan. Det finns även en OCR-bana (hinderbana) på anläggningen. Servicebyggnader består av fyra omklädningsrum, kiosk, klubbstuga och tvättstuga.

Johannishus SK har idag en seniortrupp i division 6, samt två yngre fotbollslag - en grupp födda 16/17 och en grupp födda 14/15.

Förutom fotbollsträningar och matcher är Rydsplanen en spontanidrottsplats d v s att när anläggningen är ledig, kan vem som helst gå ner för att sparka boll, spela kubb eller brännboll.
För att använda OCR-banan (hinderbanan) krävs medlemskap i Johannishus SK, men det är också möjligt att prova på banan enstaka gånger genom att swisha 50 kr/per gång. All träning sker på egen risk.

Johannishus SK kan även erbjuda barngymnastik i Johannishusskolans gymnastiksal och Yoga på Rydsgården.

Flera av invånarna stödjer idag föreningen genom att hjälpa till med att hålla miljöstationen öppen tre gånger i veckan. För detta får föreningen ett bidrag av Ronneby Miljöteknik.

Loppisen på Sågen håller öppet under sommaren. För mer info följ Facebookgruppen: Johannishus Sportklubbs Loppis

Vi arbetar med Nolltolerans både inne och utanför planen med spelare, tränare, styrelsemedlemmar och supportrar. Under säsongen har vi valt att erbjuda samtliga matchbesökare fri entré till alla våra hemmamatcher och hoppas kunna bidar till ett bättre klimat och matchmiljö för spelare, ledare, domare och publik. Kom till Ryd, njut av matchen och häng med oss som alla älskar fotboll.